Anonymous [ settings | log in ]

Cutting edge Grafische Software ontmoet Vrije Cultuur

Ontwikkelaars en gebruikers van vrije en open source grafische software komen bijeen tussen 27-30 mei in Brussel op de vijfde jaarlijkse Libre Graphics Meeting (LGM). De ontmoetings-ruimte is uniek - een historische piano-fabriek, fris gerenoveerd tot een levendige expositie-en werkruimte. LGM 2010 geeft software-ontwikkelaars, kunstenaars, ontwerpers en andere grafische professionals de gelegenheid om samen te werken en van elkaar te leren. LGM legt de nadruk op het delen van collectieve creativiteit, innovatie en ideeën en is gratis bij te wonen voor iedereen.

LGM 2011 in Montreal

The Libre Graphics Meeting 2011 will take place on May 10-13 in Montreal.

Een vooruitblik naar LGM 2010[More pictures and articles]

Fysieke ontmoetingen zijn belangrijk voor ontwikkelaars en gebruikers; LGM biedt plaats en tijd voor uitwisseling. Tutorials, besprekingen, workshops, informele ontmoetingen, Birds of a Feather (BOF) en andere werkmomenten bieden deelnemers de gelegenheid om te discussiëren en om Libre Graphics diepgaand uit te pluizen. Teams zetten kraampjes op en maken contact met hun collega's en het publiek.

Reclaim your tools. from Jake on Vimeo.

Tijdens LGM2010 verwachten we belangrijk werk aan open kleur-management-systemen en aan de SVG vector graphics standaard voor print en web. Een toenemend aantal kunstenaars, ontwerpers en academici zijn dit jaar betrokken; zij presenteren nieuwe en uitdagende vormen van gebruik van vrije grafische software. Specifieke activiteiten worden georganiseerd voor studenten aan kunst- en design scholen. De LGM gemeenschap is blij om deze belangrijke gebeurtenis naar de hoofdstad van Europa te kunnen brengen! The LGM community is excited to bring this important event to the European capital!

De organisatoren van de conferentie nodigen iedereen die geïnteresseerd is om bij te dragen aan het evenement via deCreate Project mailinglijst.

Last edited on 01/15/2011 09:38:44